Dålig Boda Borg dag (sätt gärna på musiken nedan)

Hej allihopa! Igår var jag på Boda Borg med mina kompisar. Det blev ett misslyckat kalas. Min kompis som hade kalaset blev åksjuk när de hämtade mig. Men när vi kom fram till Mc Donald's i Karlskoga så blev hon bra. Vi åkte in till Boda Borg och började med Farmen.Vi klarade av den på en gång. Sen så körde vi andra banor, men efter en timme så gick vi in i en bana som heter Lagret. Där inne blev kompisen som INTE blev åksjuk konstig, och yr. Hon sjönk ner i ett hörn. Mitt i en bana också! Min kompis som blev åksjuk sprang ut, ner till cafeterian och hämtade sin pappa. Jag fick ut kompisen och vi gick till trappan. Kompisen och hennes pappa kom. Hennes pappa fick hålla i henne för att hon inte skulle svimma och ramla ner på golvet. Han fick slå henne på kinden så att hon skulle vakna till lite. Det var en annan tjej vid 30-40 åldern som hjälpte till. Hon fick sätta sig och så fick hon en dricka. Hon fick gå ner med min kompis pappa. Jag och min kompis som blev åksjuk körde en matte bana, men det gick inte så bra. Vi klarade bara 4 tal. Efter det så gick vi ner till cafeterian. Vi väntade på min kompis som började må illa. Vi skulle köra Farmen igen men jag gick åt fel håll så vi fick vända. Vi gick förbi trappan. Då sa min kompis som blev yr i ett rum att hon mådde illa. Jag gick med snabba steg ner och mina kompisar var en trappa efter mig. Jag hade gått runt ett hörn och jag vände mig om och skulle kolla hur det gick för dom. När jag stack fram huvudet så kom min kompis som inte sa att hon mådde illa i rusande fart. Jag frågade:

-Vad händer?
-Hon har spytt!

Jag såg att min kompis kom och min andra kompis rusade till cafeterian. Jag gick mot cafeterian och så mötte jag min kompis och hennes pappa i dörr öppningen. Min kompis som hade spytt i trappan gick in på toan. Sen kom hon ut och satte sig. Pappan frågade:

-Mår du bra?
-Ja.
-Är du säker?
-Ja.
-Säg till om du inte mår bra.

Någon minut senare

-Hur mår du?
-Bra.
-Nej, jag ser det på dig. Hur mår du?
-Jag är lite yr.
-Ska vi åka hem då?
-Ja.

Vi åkte hem och så lämnade de mig först. Vi hann bara vara där i en timme. Men vi fick gratis biljetter för att allt detta hände. Tack till Boda Borg för att vi fick en andra chans!


Sad Song Nighr

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg